Tina Festival

Voor Schone Oceanen

Tina Festival

april 4, 2019 Uncategorized 0

Scoor nu je kaartjes voor Tina Festival!

Op 21 en 22 september barst het allerleukste feest van het jaar los: Tina Festival. Dit jaar wordt Attractiepark Duinrell omgetoverd tot een grote oceaan, met het thema: Diep in de zee. Scoor je kaartjes voor deze spetterende editie vanaf nu!

Mazzelmeiden opgelet!

Als Tina abonnee krijg jij bij Tina 16 een speciale brief met daarop een unieke code. Met deze code krijg jij Mazzelmeidenkorting op je Tina Festivalkaartjes. Let op: met deze code kun je maximaal vier kaartjes met korting bestellen. Bewaar deze brief dus heel goed. Of nog handiger: bestel je kaartjes meteen!

Meer weten?

Wil jij weten welke artiesten er komen en wat er allemaal te doen is op Tina Festival? Volg @TinaFestival op Instagram voor alle nieuwtjes over Tina Festival.